Трима опитни играчи ще бъдат на линия в предстоящия много важен

...
Трима опитни играчи ще бъдат на линия в предстоящия много важен
Коментари Харесай

Даниел Димов ще бъде готов за мача с Левски

Трима опитни играчи ще бъдат на линия в предстоящия много значим плейоф против Левски в София. Капитанът на варненци Даниел Димов ще бъде подготвен за игра, откакто получи лека травма в предходния дуел и пропусна мача против столичани.

Цветомир Панов пък получи мускулно разбиране в мача против ЦСКА 1948, само че също ще е подготвен. Панов лекува травма и отсъства повече от месец. Виктор Попов също ще е разполагаем, откакто изтърпя наказване от две срещи.
 Черно море и ЦСКА 1948 с реми, което може да е от изгода на Левски Черно море и ЦСКА 1948 с реми, което може да е от изгода на Левски
Самият Илиан Илиев загатна в последното изявление, че в идните срещи ще разчита на играчите, които имат най-голяма мотивация и предпочитание да реализират призовото четвърто място, което би осигурило плейоф за Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР